lauantai 7. joulukuuta 2013

I'm not in the mood to exist

"sen pienen huonon hetken iskiessä mä tahdon lopettaa kaiken"

No, tällä hetkellä on menossa sellainen huono hetki. Eikä niin pienikään. Kaikki kaatuu niskaan. Paskaa kaivetaan mun sekopäisimmältä ajalta niin paljon kuin mahdollista, ja mä en tiedä kestänkö tän kaiken. Mun pieni ja ahdistava epävakaus nostaa päätään, olen kahden vaiheilla: viillänkö, vai enkö viillä? Mä en siedä tilanteita joissa joku kokee mun olemassaolon jotenkin vääräksi (ja tää vaikeuttaa mun elämää huomattavasti sillä en itse voi useimmiten sietää itseäni), ja nyt eräs ihminen on kokenut tarpeelliseksi jakaa mun henkilökohtaisia asioitani, kuten ongelmia alkoholin itsetuhoisuuden sekä lääkkeiden kanssa, facebookissa kaikkien kavereidensa nähden. 

Mä olen nyt siinä vaiheessa että olen tarpeeksi sairas haluamaan itseni tappamista, mutten tarpeeksi sairas ollakseni ajattelematta sitä kuinka paljon paskaa siitä seuraisi mun läheisille. En siis voi tehdä sitä, koska ainakin toistaiseksi tunnen surua ja sympatiaa läheisiäni kohtaan. Meinaan päästää kyyneleet vierimään poskille kun ajattelenkin sitä tuskaa jota mun ystävät ja perheenjäsenet joutuisi kokemaan jos tappaisin itseni. Osittain pelkään ettei musta enää koskaan tule niin sairasta, että unohtaisin tunteet ja sympatian. Toisaalta taas pelkään että kohta olen niin sairas että tapan itseni ilman mitään tunnon tuskia ja aiheutan kärsimystä muille. 


Tänään lopetan taas ketipinorien syönnin. Katsotaan mitä tapahtuu.

7 kommenttia:

 1. Mulla tulee niin helvetin paha olo, jos oon ollu pari iltaa syömättä niitä. Huimaa, oksettaa, tuntuu että seinät kaatuu päälle. Ei pysty lopettamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama joskus kun söin niitä 125mg annoksella ja lopetin seinään, mutta nyt kun annos on vain 25mg ja oon ottanut niitä säännöllisesti vain pari viikkoa, vieroitusoireet ei ole niin pahat. Sain jopa nukuttua viime yönä ilman niitä :)

   Poista
 2. mä niin ymmärrän ton ajatusmaailman siitä että on tarpeeks sairas tappamaan ittensä, muttei tarpeeks sairas olemaan ajattelematta miltä muista tuntuu. mulla ainoo syy miksen pysty sitä tekemään on kaverit. en pystyis satuttaa niitä niin paljon.

  voimia ♥

  VastaaPoista
 3. onks sattunu jotai ku et enää postaa?

  VastaaPoista
 4. Samaa miettiny..? Kaipais jo lisää mielenkiintoista luettavaa!

  VastaaPoista
 5. Huono fiilis? Onkohan samanlainen kuin mun järkevä ja ei järkevä fiilis.. Haluisin kuolla, mut en voi tehdä niin, koska tiedän, että mun läheisille siitä syntyisi paljon tuskaa. Itkettää ajatuskin, kuinka paljon he kärsisivät..

  -Postaile?

  VastaaPoista
 6. onks sul kaikki hyvin?

  VastaaPoista