tiistai 5. maaliskuuta 2013

I don't lalalalalalike you.

Nykyisen laskukaavan mukaan bmi:ni on tänään 20.18, mutta uuden kaavan mukaan se on 19.8. Pelataan kuitenkin varman päälle ja mennään vanhan laskutavan mukaan, eli 600g vielä pois niin bmi on alle 20. Tulin siihen tulokseen että pudotan vielä 5 ja puoli kiloa. Silloin olisin alipainoinen ja sehän sopii mulle.

Tää päivä on mennyt ihan ok ruuilla. Aamulla teetä, koulussa light limsa (myslipatukkani lähes pakkosyötin kaverille. Oli kuulemma pahaa) sekä kotona peruna, vähän kalaa, tomaattia ja lasillinen maitoa. Hyi, maitoa. Se on helvetin pahaa mutta äiti pakotti juomaan. Kuitenkin ajattelee että saan edes ne 120 lisäkaloria mitkä suuresta lasillisesta tulee. Luulen että äiti muutenkin tarkkailee syömisiäni liikaa ja yrittää vaikuttaa siihen. Vähän aikaa sitten tajusin että luulin juovani vähäkalorista mehukeittoa jota meille yleensä ostetaan, mutta joku olikin tuonut kotiin keittoa joka ei ollut vähäkalorista. En myöskään anna äidin keittää mulle teetä koska kuitenkin käyttää sokeria makeutusaineen sijasta. Tai sitten olen vain vainoharhainen.


Päässä heittää välillä hieman, mutta pidän siitä tunteesta.

3 kommenttia:

 1. Mitä mehukeittoa syöt yleensä? Voimia sulle, pystyt kyllä tiputtaan vielä ne viis kiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valion mehukeittoo jossa on litrassa 80-90 kaloria. Parasta ikinä, maistuu hyvältä, täyttää, muttei sisällä liikaa kaloreita :)
   Ja toivotaan että saan pudotettua vielä painoa... :D

   Poista
 2. Luulin olevani melkeinpä ainut, joilla on miljoona arpea ja vielä arpia/viiltoja arpien päälläkin, mutta halusinpa vaan sulle sanoa, että täällä on yksi lähes samanlainen tapaus. :) En tiedä onko se hymyn asia, mutta ehkä se helpottaa vähän sunkin oloa, kun tiedät, ettet ole ainoa vastaavien "käsiongelmien" kanssa.
  Pikkuhiljaa oon alkanut uskaltamaan olemaan esim. t-paidalla tiettyjen ihmisten seurassa, mutta muuten menee kyllä peittelyks. Oon jotenkin aina ajatellut, että kai oon vaan hullumpi kun muut keiden viiltoja on osastoilla yms paikoissa nähnyt, kun yleisempää on joko muutamat pahat arvet, tai paljon pieniä, mutta ei koko käsiä täynnä pelkkää arpikudosta.
  Jään seuraamaan sun blogia yksityisenä lukijana. Jos voisit tehdä palveluksen ja poistaa/ piilottaa tän kommentin niin olis kiva.. :) Ja jos haluat mun blogin lukijaks niin laita vaikka sähköpostia revenga1 (at) gmail (.) com niin laitan sulle kutsun. xxx
  Hyvää kesän jatkoa ja parempia vointeja!

  VastaaPoista