maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sairastako

Tämän aamuisen painon mukaan painoin ennen viikko sitten tapahtuneita lääkesekoiluja 1.4 kiloa vähemmän. Ajattelin tänään että voisin jopa melkein olla tyytyväinen tämän näköisenä, mutta tulin siihen tulokseen että on päästävä vähintään siihen vaa'an lukemaan jonka näin reilu viikko sitten. Tosin jos pudottaisin vielä kuusi kiloa olisin alapainossa. Kai minussa on jotain vikaa kun pidän asiaa saavutuksena, mutta mitäs pienistä.. Mähän olen sairas, se on todettu aikoja sitten.

Väsyttää liikaa lääkkeet ei toimi pää hajoo mulla on kylmä isä on kusipää paino on liikaa... Lista negatiivisista asioista jatkuisi loputtomiin, positiivisia asioita keksin yhden: olen laihtunut viime kesästä yli kymmenen kiloa. Taidan vasta alkaa ymmärtää kuinka paljon kymmenen kiloa oikeastaan on.. Aika paljon. Muttei tarpeeksi. Toiset kymmenen ja saatan olla tyytyväinen, ehkä. Tai ehkei tarvitse mennä niinkään pitkälle. Ehkä. Sanon liian usein "ehkä" koska en uskalla luvata asioita. Joku pettyy kuitenkin.

Mietin tänään mikä mun tilanne syömisen ja painon kanssa on. En mä luokittelisi itseäni syömishäiriöiseksi. Mä olen normaalipainossa, en ole saanut painosta ja ruuasta pakkomiellettä jne. Kaikki on siis okei jos ei lasketa mukaan satunnaisia tahallisia oksenteluja, näön sumenemista, jatkuvaa väsymystä ja kylmyyttä.... Mutta mä tiedän mitä teen ja voin halutessani syödä pussillisen karkkia. Syömishäiriöhän on periaatteessa kontrollin ja tilannetajun menetystä. Tai no vitustako minä tiedän? En jaksa ajatella, koitan nukkua.

4 kommenttia: