lauantai 16. maaliskuuta 2013

Oh I just realized, I hate myself

Tuijotan taas vanhoja kuvia ja huomaan kuinka paljon olen laihtunut. Silti en ole vieläkään tyytyväinen, ehkä kun pääsen 55 kiloon.

18.9.2012 paino about 74kg, 9.3.2013 paino 61.4kg

15.3.2013 paino 63.8kg
Onhan jalat kaventunut puolessa vuodessa vaikka kuinka paljon, mutta vielä on matkaa koska vaikka jalat kuvissa näyttääkin ihan ok kokoisilta, eivät ne luonnossa todellakaan sitä ole. Peilin mukaan kymmenen kilon päästä jalat olisi ehkä sopivan pienet. Pakko saada nää uudetkin lääkkeet vaihtoon. Näillä on samat vaikutukset kuin ketipinoreilla, eli koskaan ei ole nälkä mutta koko ajan on pakko lappaa ruokaa suuhun enkä kestä jos lihon tästä enää yhtään. Tahdon olla pieni, pienempi, pienin. Mutta vittu ei, tässä mä lapan paahtoleipää naamaan. Ihankuin se aamuinen paahtoleipä, hedelmäsalaatti, kaakao mässäily ei riittäisi. Puhumattakaan äskeisestä nuudeli, piltti, mehu syömisestä. Uskoisin että saan tuhottua koko puoli kiloisen paahtoleipäpussin tässä tunnin sisällä ja lähetin siskon kauppaan hakemaan suklaata koska tekee mieli. Heittäisin päivän tulevaksi kaloriarvioksi noin 3-4000 kaloria. Ja huomenna vaa'an luvut taas saa mut kuolemaan henkisesti. Ehkä fyysisestikin jos viimeinkin löydän jostain munaa tappaa itseni.

Tänään meni kolmen viikon viiltelytauko paskaksi koska kaverit. Kiitos sekopäät jotka halusitte taas rikkoa mua, oli oikeestaan aika mielenkiintoista, vaikka jäljet jäikin tällä kertaa aika pieniksi. Sad story. Ehkäpä saan kuvia aiheesta itselleni kohta ja laitan ne blogiin. Sitä odotellessa jatkan mässäilyä ja itseni vihaamista.

Yliannostus kuulostaisi hyvältä nyt. Saisinkohan mitenkään tiirikoitua lääkekaappia auki..

2 kommenttia:

 1. Voi, oot noissa molemmissa kuvissa tosi hoikan näkönen, varsinkin uudemmassa!

  Harmi et viiltelytauko jäi tohon, mut oli tosi hienoo et olit ees sen kolme viikkoa viiltelemättä.. <3

  VastaaPoista
 2. Jeesus sanoo:
  Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä anna teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt. Matt. 11:28-30
  http://www.youtube.com/watch?v=ZPxB0k7VvXo

  VastaaPoista