keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vielä tunnen suurta vihaa, mutten muista ketä kohtaan

Veistä haavassa kääntäisin pelkästään siksi miltä se tuntuu. 
Jotakin on pahasti rikki, ja minä olen yksinkertainen.
Enkä tiedä miten sen voisi ehjäksi saada.

Pelkään että ohjaajat huomaavat mun veriset kädet ennen kuin ehdin pestä kuivuneen veren pois. Viime yö oli kamala. Neljä tuntia unta, kolme tuntia ennen sitä yksinäistä ja omakätistä pahoinpitelyä ja käsien brutaalia raiskaamista terällä. Jossain vaiheessa olin viiltänyt niin syvälle käteeni etten tuntenut enää mitään. Leikkelin pieniä palasia samasta kohdasta koko ajan tehden haavasta syvempää ja syvempää, aina vain syvempää. Mikään ei riittänyt mulle. Osuin johonkin verisuoneen sillä jossain vaiheessa verentulo ei meinannut lakata ollenkaan.

"Mitä vittua?" Kysyn itseltäni... Tän piti olla jo hallinnassa, mutta olen viime aikoina puhunut asiasta niin paljon yhden läheisen ihmisen kanssa että en muuta oikeastaan mietikään kuin viiltämistä.5 kommenttia:

 1. tää on kyllä tyhmä kommentti.. mut mietein ku laitoit jossain tuolla et et oo harrstanu seksiä pojan kanssa niin ootko vieläkää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tyhmiä kommentteja ei oo olemassa, mutta vastaus kysymykseen on että juu, entisen poikaystävän ja sitten tän "täydellisyyden" kanssa.

   Poista
 2. itellä aika pitkälti samanlaista ku sulla, tiedän tasan miltä susuta tuntuu! Voimia sulle ihan älyttömästi ja pysy vahvana!! <3 iso hali :*

  VastaaPoista