perjantai 4. lokakuuta 2013

Being a person is getting too complicated

Laitostädit alkaa huolestua mun syömisistä. Tappelin vastaan aamupalalla kun mut meinattiin pakottaa syömään jotain. Suostuin juomaan vain kahvia. Sain käydä vaa'alla ja ohjaaja oli hirveän kiinnostunut mun painosta. 61.9 kiloa. Ohjaaja kysyi paljonko on tippunut. Vastasin hiljaa että 14 kiloa. Ohjaajan ilme oli näkemisen arvoinen.


Nyt on perjantai, tiistaina revin itseni terällä paskaksi oikein kunnolla, keskiviikkona join viinaa ja tulin päihtyneenä laitokseen, eilen heitin mukillisen teetä ohjaajan päälle, poltin röökiä huoneessani ja yllätysyllätys! kiinni jäin. Tänään aion juoda pääni täyteen ja polttaa keuhkot mustiksi. Laitokseen pitäisi palata heti koulun jälkeen, mutta tämän fysiikan tunnin jälkeen saan pullon likööriä ja vitusti röökiä joten skippaan matikan tunnin ja lähden ryyppäämään jonnekin yksin. Tänään ei vaan kiinnosta olla kunnolla. 


Ehkä mä käynkin ostamassa terän ja viillän tänään kun olen sopivasti humalassa.

1 kommentti:

  1. en oo varma lähettiks tää edellist kommenttii mut nii tää on ainut paikka mis voin sulle kertoo. mä oon siis eve ja öö jouduin helvetin isoihi ongelmii. viilsin liian syvälle joudun ehkä osastolle kattoo nyt. mut mul ei oo nettii saan sen ehk takas huomen tai ylihuomen ni teen fb jonkuu random profiilin ni älä ihmettele et joku outo pyytää kaveriks. oon ajatellu sua iha hirveest tän viikon aikan ja on tuntun iha kamalalt. itkin yli 15h lattial ku ikävä sua. mut muista et rakastan sua ja tuun aina rakastamaa<3!!! kirjotin tän tooosi nopee ku kukaa ei saa nähä.. IKÄVÄ ;__;<33 koita pärjää!!! rakastan sua muru<3! viel me nähää..

    VastaaPoista