maanantai 14. lokakuuta 2013

When I look into your eyes it's like falling in love all over again. And I hate that.

Ei se mitään

Varmaan haluaisit
tuntea jotakin
Pystyä
kuulemaan hiljaisuuden
pääsi sisällä
Katsoa ylöspäin
ja tietää
ettei kukaan
tule sinua 
sieltä väkisin noutamaan
Ettei kukaan
sinua halua tappaa
sen sinä teet
ihan itse
Että kaikki
valintasi
ovat omiasi
ja täydellisiä

Eikä elämä
välttämättä mene
hienosti tai
ehkei se mene lainkaan
Mutta senhän
sinä olet jo oppinut

Luen ystäväni kirjoittamia runoja ja tahdon itkeä. Miksei elämä ikinä mene niinkuin sen olen halunnut menevän?"Ollaan ystäviä"
-S

En todellakaan uskonut että noi sanat sattuisi näin helvetin paljon. Mun ja S:n jutusta on jo monta kuukautta, ei tän kuulu sattua näin paljoa enää. Ihankuin mun keuhkoja ja sydäntä kuristettaisiin niin etten saa henkeä ja kuolen hiljaa kärsien tähän kaikkeen. Puhuin S:n kanssa tänään. Se on kuin hidas itsemurha, sillä tiedän että jokainen sana mitä kuulen, jopa ne hyvät asiat, satuttavat helvetisti. Sillä vaikka kuulisin taas kuinka hän mua ikävöi tiedän ettei tästä tule mitään. Seurusteleminen on kummankin osalta liian kahlitsevaa ja kaikki menee päin helvettiä. Seurustellessa alkaa ahdistaa ja silloin parisuhde on pilalla. Vastakohdat täydentävät toisiaan, siksi me emme kai sovi yhteen. Olemme aivan liian samanlaisia. Itsetuhoisia, masentuneita, sekopäitä. Tahdon itkeä mutta kyyneleet eivät vieri poskille kuten yleensä näissä tilanteissa. Tuijotan näyttöä tunnottomana.


Joku itkee viereisessä huoneessa, enkä voi tehdä mitään helpottaakseni hänen oloaan. Miten voisinkaan, en saa edes itseäni tuntemaan iloa tai helpotusta, miten tekisin sen toiselle?

2 kommenttia:

  1. luin sun blogin läpi alusta asti ja toivoin koko ajan että sun elämä ois nykyään parempi, mutta se ei oo parantunu ja oon tosi pahoillani sun puolesta! sulla on aivan selvästi syömishäiriö johon kannattaa oikeesti ottaa apua vastaan, kokemusta on.. sulla on tosi hyvä kroppa, sun ei pitäis laihtua enää yhtään! ja anna kaikkien viiltelyjen arpien kadota, hävitä kaikki terät ja lopeta juominen ja huonossa seurassa oleminen, niin kyllä se elämä siitä vielä hymyilee!

    VastaaPoista
  2. Ei se ny iha nii helppoo oo

    VastaaPoista