sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kusipää mun sisälläni vihaa mua ja tahtoo mut hengiltä

Rakas sekopää ystävä lahjoitti mulle skalpellin ja silläpäs sai nättiä jälkeä aikaan. Ei voi tehdä kun tuijottaa ylpeänä aikaansaannostani. Vaikkakin olisin voinut toki viiltää syvemmällekin. No, ehkä huomenna. 
Mun elämä on tällä hetkellä aika hassua. Mikään ei ole hauskaa mutta nauran silti. Ihmiset on helvetin huolissaan musta ja ehdottaa sairaslomaa koulusta, osastoa sun muuta paskaa. Haistakaa vittu ja antakaa mun elää mun elämä ite niinku sen haluan. Vaikkakin se tarkoittaisi sitä että rikon itseäni päivittäin, poltan keuhkot paskaksi, vedän alkoholia kuin sieni, leikin lääkkeillä ja sekoilen paasto/ahmimis/oksennus kierteellä. 

S hämmentää mua, ystävät hämmentää, mä itsekin olen hyvin hämmentävä. Olen väsynyt ja sekaisin, lähden röökille ja nukkumaan.

16 kommenttia:

 1. Saako tollasella oikeesti tommosia viiltoja aikaan o_o mistäköhä noita saa, vois itekki hankkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolla saa kyllä tommosia, ja sais pahempiakin mutten suosittele hankkimaan sillä tuollaisella saa sitten vahingossa liian pahaa jälkeä aikaan..

   Poista
 2. Hei tyttö!! En sano tätä pahalla todellakaan mutta puhuisit nyt jollekkin!! Noi viillot on todella syvät ja tikkauksen tarpeessa, tiiät itekkin. Oon vaan huolissani! :--( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kontakti nuorisopsykalle, eli joudun joka viikko puhumaan vaikken tahtoisikaan. Kiva kuulla että välität vaikket edes tunne mua.. :)

   Poista
 3. Noi viillot näyttää kamalan pahoilta :( oon ihan kauheen huolissani susta. iso halaus♥

  VastaaPoista
 4. Itse tein skalpellilla käsivarteen luuhun asti ylettyvän viillon puolivahingossa, se kapine on oikeasti vaarallinen! Sun kädet näyttää aika pahoilta, yritä lopettaa ennenkun käy huonosti! Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skalpelli takavarikoitiin jo, joten sillä en ainakaan pääse enää leikkimään.. Kyllä tää tästä :) Voimia sullekin!

   Poista
 5. :o
  Pahan näköistä jälkeä... Älä nyt syvemmälle viillä. Nuokin jo tikkejä kaipaisi..
  Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olishan ne tikkejä tarvinnut mutta näytin ne ohjaajille vasta vuorokausi tekemisen jälkeen niin ei voinut enää tikata :(

   Poista
 6. mee osastolle ;___; oikeesti :"c mikset vois mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. osaston lääkäri saa mut tuntemaan itseni hyödyttömäksi, huomiohuoraksi ja huonoksi ihmiseksi. siltä musta tosin tuntuu jo valmiiksi mutten kestä sitä että joudun tunnin päivässä kestämään muiden syyllistämistä. osastolla ahdistun vain enemmän ja menen vielä huonompaan kuntoon. viime osastojakson jälkeen vietin kuukauden miettien miten tappaisin itseni. jos mä osastolle menen niin todennäköisesti pakkohoitoon, en usko että mua saa sinne vapaaehtoisesti enää neljättä kertaa..

   Poista
 7. LOPETA TOI PELLEILY MITÄ MIELYHYVÄÄ SAAT VIILLOISTA MÄ EN TAJUU MIKÄ TÄÄ TEIDÄN SYNKKÄ MAAILMA ON MUUTTAKAA VAIKKA ULKOMAILLE NI NÄÄTTE KUINKA HIENO TÄÄ MAAILMA ON , MIKÄ ON SAANUT TÄN VIILTELEMISEN AIKAAN?

  VastaaPoista
 8. Noi teidän huudot tääl kommentteissa ei varmaan helpota yhtää. Onhan tuo kauhean näköistä, mutta ymmärrän hyvin mitä hän pitää sisällään, koska ei munkaan kädet oo ton kauniimmat. Voimia ja iso halaus ♡

  VastaaPoista