perjantai 12. huhtikuuta 2013

Left alone to deal with all the pain she feels


I say: You need to eat
She says: I'll feed on your breath
What if I leave?
She says: Without you I'll be dead

Siskoni sanoi mua eilen huoraksi. Tosin ansaitsin sen. Ei sillä että olisi maannut kenenkään kanssa tai ottanut rahaa vastaan, mutta tulee itsellekin vähän lumppu olo kun tajuan että pari viikkoa sitten mulla oli vielä juttua V:n kanssa, sen jälkeen nuolin yhden muijan kanssa, sitten tuli yksi känninen ilta jolloin nuolin kahden muijan ja yhden jätkän kanssa (muijat tosin oli vaan huumorilla, kiusataksemme muita) ja nyt olen viikon ajan säätänyt S:n kanssa. Tosin S:ään olen ollut enemmän tai vähemmän ihastunut jo puoli vuotta (jos ei lasketa niitä aikoja kun seurustelin toisen kanssa). Nyt asiat meidän välillä on kuitenkin kai aika loistavasti. Ymmäretään toisiamme, meillä on samanlainen tausta. Masennusta, itsetuhoisuutta jne... Ongelmia.

Tänään kaikki oli helevetin hyvin, kunnes tulin kotiin enkä ehtinyt edes ajatella mitään kun jo juoksin keittiöön hakemaan veistä, sieltä takaisin huoneeseeni ja revin hihoja ylös. Musta matto, musta paita. Ei tarvinnut edes varoa sotkemasta mitään. Annoin veren tippua matolle välittämättä millaista sotkua maton alle tulee, ja muun veren pyyhin paitaani. Nyt kaikki on taas hiukan paremmin, vaikka annoinkin periksi ja hajotin itseäni. Tosin se veitsi oli ehkä paskin ikinä enkä saanut kunnollisia jälkiä aikaan. En uskaltanut painaa tarpeeksi koska minulla oli kiire viiltää ja siinä kiireessä olisin onnistunut hajottamaan valtimon tai jotakin muuta tärkeää. Jonkun pienen suonen sain kyllä hajalle koska verta tuli yhdestä haavasta aivan saatanasti. No, mitäs pienistä.

Missä vaiheessa musta tuli näin vaikea? En osaa syödä muiden nähden ahdistumatta, enkä yksin ollessani pysty pysymään erossa ruuasta. Toivoisin että mulla olisi aina joku täällä jotten pystyisi syömään, siten saattaisin vahingossa jopa laihtua. Eilen söin liikaa, joten aamulla painokin oli liikaa. Vihaan tätä, vihaan itseäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti