torstai 2. toukokuuta 2013

Big mistake

Sosiaalisten tilanteiden pelko.. Eilisen vapaapäivän takia elän maanantaissa ja menin äsken jollekin tunnille vaikka mulla on hypäri. Hävettää nyt jälkeenpäin, miten mä voinkaan olla niin saatanan typerä? Ahdistus.

Syöminen on riistäytynyt käsistä, samoin viiltely. Viiltely mua ei haittaa, on vaan mukavaa lisätä todisteita eletystä elämästä kroppaani, tosin ei kai tätä voi oikein elämiseksi enää kutsua. Syöminen on se joka mua häiritsee. Paino ihan saatanasti liikaa.


Yritän löytää kadonneen laihdutusmotivaation tämän kuvan avulla. Noi jalat....... Niistä saisi ottaa viisi kiloa pois kummastakin, ei haittaisi yhtään. Muuten alankin olla pikkuhiljaa tyytyväinen. Ehkä. Tajusin etten voi enää hajottaa reisiäni tuon pahemmin, koska kuukauden päästä mulla pitäisi olla päällä mekko siskon ylppärijuhlien takia enkä usko että sukulaiset katsoisivat kovin hyvällä jos jalkani ovat täynnä itsetuhon merkkejä. Täytyy tyytyä rikkomaan kylkeäni. Siinä kun on vielä tilaa ihanan kamalille syville jäljille.Ajatukset ei kulje, lähden tupakalle ja kauppaan. Ostoslistalla uusi mattoveitsi.

Fiilis nyt: 

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Älä rakas pieni pilaa enää ihanaa vartaloasi jooko. Opettele nauttimaan itsestäsi, vartalostasi ja kaunis kun olet, niin löydät poikaystävän. Kehität itseäsi, vietät aikaa ystävien kanssa, menet festareille. Itseä pitää kunnioittaa, jokainen hetki elämässä on arvokas, oli se kelan jonossa tai orkun jälkeen kesäyössä. Opettelet tuntemaan itsesi, haastat itseäsi,olet vain oma itsesi, armollinen sille.

    VastaaPoista
  2. Nyt kulta pieni menet sun terapeutin tai psykologin luo ja pyydät, että tahdot osastolle ohjattuun hoitoon. Toinen vaihtoehto on, että rauhoitut ja puhut, kavereille, S:lle, äidille, puhut ja puhut niin kauan kun paha olo lähtee. Ainut keino millä noin hoikka tyttö saa lisäkuntoa ja kehonkuvaa on rauhoittua ja ottaa vaikka salilla käynti harrastukseksi, saa syödä terveellisesti navan piukkaan ja aloittaa rauhassa liikunta. Mitään nälkäkuureja ei tarvita tai olet lihasmassan menettäneenä 30 vuotiaana todella huonossa kunnossa, tarkoitan, että koko kroppa muuttuu rasvaksi. Tsemppiä kevääseen, sinulla itsellä on avaimet kädessä!

    VastaaPoista